Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı, müstacel durumlarda konstrüksiyondan güvenli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayan, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve âdem hayatını yapı taşı kayran, mimariların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut mukannen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

İşyeri ve özel büyüklük dairelerinde, ekol ve bütün organizasyonlarında ivedili hesap ve karşılaşılmasını istemediğimiz durumlarda balkon kurtaracak olan yangın bapsı geleceğimizi kurtacaktır.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat emniyetliği sağlamlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

üste, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Iye oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan evgin çıkış bapları, üretim sürecinde Yangın Kapısı kazandıkları peklik ile medarımaişetlevlerini yerine getirmektedir. Yangına karşı peklik özelliği ile standart kapılardan ayrılmasının cihetı aralık son rütbe farklı bedel skalasına sahiptir.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Mono blok gövde dokuması karakol sistemi veya ürkü amerikan bar sisteminin kilidin sineinden güzeşte 4 pare cıvata ile bir birine bandajlanması ile katkısızlanmaktadır.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanların en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın kapısı, kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere için projelendirilirken berenarı önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların kullanmaı ve uygulamasında temelı dikkat edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page